1-op-1 coaching voor alle (leidinggevende) professionals

Welke professional heeft niet eens een moeilijke zakelijke beslissing moeten nemen en vurig gewenst dat er een neutraal persoon was geweest waarmee je kon overleggen over je aanpak of even kon toetsen of je de situatie goed inschat? Of een goed idee willen pitchen, maar deze het liefst vooraf willen delen met ten minste een neutraal iemand om te kijken of je op het juiste spoor zit en het idee samen naar een hoger niveau te tillen? Of wellicht een conflict meegemaakt met een collega, met wie het simpelweg niet lijkt te klikken?

Naast mijn taalgerelateerde diensten bied ik 1-op-1 coaching aan voor alle (leidinggevende) professionals die behoefte hebben aan een neutrale sparring partner voor een communicatie- of businessdilemma dat zij ervaren.

Zakelijke beslissingen (zowel positieve als negatieve) en communicatie gaan hand in hand. Helaas wordt het communicatieve aspect van het maken van een beslissing (voor het team) vaak vergeten en wordt er meer schade aangericht dan nodig is. Vaak is het besluit in beginsel niet slecht, maar werkt het negatief uit omdat er niet effectief gecommuniceerd wordt.

Komt dit je bekend voor? Dan is een 1-op-1 coaching met mij - om precies zulke situaties te voorkomen - misschien wat voor jou.

Waarom coaching met mij?

Er zijn een aantal dingen waar ik erg goed in ben:

  • Luisteren
  • Een situatie of probleem analyseren
  • Een advies formuleren voor deze situatie of probleem
  • Je helpen bij het uitkiezen van de juiste oplossing
  • Je helpen bij de uitvoering van die oplossing

 

Dit is precies wat ik professionals aanbied, dit neutrale luisterende oor, die de vinger op de zere plek kan leggen zonder verstrekt te zijn in allerlei belangen en  je bovendien een stapje in de goede richting helpt naar de oplossing.

Hoe maak je een afspraak?

Allereerst plan ik altijd een gratis 30-min intake call. Hierin hebben we het nog niet over het dilemma of idee waar je mee in je hoofd zit, maar leren we elkaar vooral gewoon kennen. Ik vind het belangrijk dat we allebei een goed gevoel hebben bij de samenwerking en dat er vertrouwen bestaat.

Als beide partijen verder willen, plannen we een vervolgafspraak, meestal van 1,5 uur, waarin we dieper op de situatie of het probleem ingaan. We kunnen zo vaak bellen als je wilt, maar bekijken het van keer tot keer. Heb je het idee dat je nog niet klaar bent met het denkproces? Dan plannen we nog een gesprek in. Is het je helemaal duidelijk geworden hoe je het aan gaat pakken? Fijn! Dan houden we het daarbij.

Ik hanteer voor deze gesprekken een uurtarief (de intake call is gratis).