Dit is de absolute specialiteit van WORDFORCE: het schrijven van krachtige, aantrekkelijke en goed vindbare teksten voor webshops, blogs of social media.
 

Pakkende SEO teksten

Tegenwoordig kan goede content niet meer losgekoppeld worden van SEO. Een van de belangrijkste doelen van online webteksten is dan ook dat ze  je online vindbaarheid geven. Dat wil zeggen: dat jouw pagina een goede ranking krijgt in de Google zoekresultaten en daarmee de kans vergroot wordt dat de zoeker op jouw website of social media pagina terechtkomt. Daarnaast is kwalitatieve en unieke content ontzettend belangrijk voor het genereren van nieuwe leads of nieuwe orders. Met de juiste woorden bind je klanten aan jouw merk. 
 

Kies woorden met intentie

Het is belangrijk om hierbij je eigen stem te vinden en woorden te kiezen met een duidelijke intentie. Wees je bewust van de annotaties die bepaalde woorden kunnen hebben en kies daarom nauwkeurig wat wel en niet bij je past. De teksten op je website zijn bij uitstek een tool om te laten zien wie je bent. Maar alleen goede en aansprekende teksten plaatsen is niet genoeg. Die teksten moeten immers ook gevonden worden én de aandacht van de lezer weten vast te houden. Ik doe daarom uitvoerig zoektermenonderzoek voor elke webtekst die ik schrijf en stem ze af op het artikel en het beoogde publiek, zodat ze altijd geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Wat je kunt verwachten van WORDFORCE zijn krachtige kwaliteitsteksten met een duidelijke intentie die bij je passen én meer traffic en klanten voor je genereren.
 

UX voor alles

Belangrijk is daarbij om de juiste balans te houden. Hoewel de teksten aantrekkelijk moeten zijn voor de zoekmachine van Google, moet het wel interessante, relevante en leesvriendelijke content blijven voor je klant. Bij het schrijven verwerk ik daarom de keywords op een natuurlijke manier en houd ik altijd de User Experience (UX) in het achterhoofd.

Niet helemaal wat je zoekt?

Bekijk ook de overige taaldiensten die WORDFORCE aanbiedt: