Home » Portfolio

Mijn Portfolio*:

Voor everdrop vertaal ik teksten van het Engels of het Duits naar het Nederlands, zoals bijvoorbeeld:

Blog posts die ik voor Cleverciti heb geschreven of (SEO) geoptimaliseerd (in het Engels): 

En in het Duits:

Daarnaast beheer ik de EN & DE content op LinkedIn, Facebook & Twitter voor Cleverciti. Een paar voorbeelden van LinkedIn:

Voor fire for women schrijf ik alle tekstuele content voor het Instagram en het Facebook account (de visuals maak ik niet):

Ook heb ik in 2020 voor fire for women een aantal artikelen voor de fire for women website en 2 gastblogs geschreven over mijn persoonlijke weg naar FIRE (Financial Independence, Retire Early) vanuit het buitenland - de links naar de blogs zijn helaas niet meer beschikbaar sinds de migratie naar de nieuwe website. Wél kun je ze nog lezen - inclusief 3 blogs die ik al geschreven had maar nooit gepubliceerd werden - in mijn eigen Blog

Een greep uit de tourteksten die ik heb vertaald voor GetYourGuide:

Blog:

Hoewel ik niet vaak (genoeg) post, kun je hier enkele van mijn eigen blogartikelen lezen als ook de gastblogs die ik voor fire for women schreef.

Overig:

Persoonlijke interviews:

De interviews hebben betrekking op mijn rol als Interne Communicatiemanager bij trivago (oktober 2015 tot november 2017)

*Het originele interview, gehouden in het Duits, met intranet consultancy Kronsteg is inmiddels offline.

Hack The Org:

Hack The Org! was een nieuw hackathon-concept waar zowel de tech als niet-tech teams van trivago aan mee konden doen dat ik op eigen initiatief voor trivago ontwikkeld heb in de context van het jaar van #entrepreneurialpassion (een van de kernwaarden van trivago) en waarvan ik de eerste 3 edities zelf georganiseerd heb (tussen 2017-2019).

Het volgende artikel op de 'Life at trivago'-blog werd geplaatst over Hack The Org!: https://life.trivago.com/happenings/what-is-hack-the-org.html

Daarnaast zijn er 2 promotievideos gemaakt van de edities van 2017 en 2018 die op trivago's social media gepubliceerd zijn als employer branding assets:

Interesse in een samenwerking?

*N.B. De hier getoonde werkvoorbeelden zijn openbare publicaties en zijn daardoor voor iedereen beschikbaar. Eventuele niet-openbare werkvoorbeelden zijn eigendom van mijn klanten en worden hier alleen vermeld met hun uitdrukkelijke toestemming.