Media

Blog:

Hoewel ik niet vaak (genoeg) post, kun je hier enkele van mijn eigen blogartikelen lezen, waaronder de 3 gastcolumns die ik in 2021 voor fire for women schreef over mijn eigen weg naar FIRE vanuit het buitenland.


Persoonlijke interviews:

De interviews hebben betrekking op mijn rol als Interne Communicatiemanager bij trivago (oktober 2015 tot november 2017)


Passieproject: Hack The Org!

Hack The Org! was één van mijn passieprojecten die ik uitgevoerd heb tijdens mijn tijd bij trivago. Hack The Org! was een door mij nieuw bedacht hackathon-concept waar zowel tech- als non-tech teams van trivago aan mee konden doen.  Deze unieke hackathon ontwikkelde ik op eigen initiatief voor trivago in de context van het jaar van #entrepreneurialpassion (een van de kernwaarden van trivago). Ik organiseerde de eerste 3 edities zelf (tussen 2017-2019). Het idee voor Hack The Org! ontstond vanuit de wens van vele non-techies - waaronder ikzelf - om ook eens een hackathon te kunnen ervaren. 

Het volgende artikel op de 'Life at trivago'-blog werd geplaatst over Hack The Org!: https://life.trivago.com/happenings/what-is-hack-the-org.html

Daarnaast zijn er 2 promotievideos gemaakt van de edities van 2017 en 2018 die op trivago's social media gepubliceerd zijn als employer branding assets:

Interesse in een samenwerking?

N.B. De hier getoonde werkvoorbeelden zijn openbare publicaties en zijn daardoor voor iedereen beschikbaar. Eventuele niet-openbare werkvoorbeelden zijn eigendom van mijn klanten en worden hier alleen vermeld met hun uitdrukkelijke toestemming.