De Rode Draad

Gepubliceerd op 27 maart 2020 om 11:51

Wat is de rode draad in mijn CV?

Zoals je op de pagina "Curriculum Vitae" hebt kunnen lezen werk ik als freelance vertaler Nederlands, tekstschrijver, redacteur, proeflezer, corrector en ben ik opgeleid als communicatie-expert. In mijn vorige banen heb ik bovendien uitgebreide kennis opgedaan over zowel communicatie- en/of samenwerkingssoftware (zoals Slack, Confluence, JIRA, Dropbox) als HR software (Workday). Tot slot ben ik zeer ervaren in (HR-)proces- en workflowdesign, het begeleiden van veranderprojecten en weet ik hoe het is om te werken in een start-up. 

Gek op taal

Ik weet het, dat is een hele mond vol. En er lijkt misschien geen rode draad in te zitten. Maar ik kan je vertellen: die is er wel.

Hetgeen dat al mijn opgedane ervaringen en vorige banen met elkaar verbindt is namelijk het volgende:

 

- Ik ben gek op taal, ik kan me ermee goed uitdrukken, ik kan er een doel mee behalen en ik kan er structuur mee creëren. -

 

En dat is nu precies wat ik in allerlei variaties in al mijn ervaringen tot nu toe heb toegepast. En nu doe ik niets liever dan mijn kennis delen met mensen op de gebieden waar ik ervaring mee heb.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.